RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Lars Hofsteenge

Lars Hofsteenge Programmamaker-Presentator-Coördinator Radio - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Functie Programmamaker-Presentator-Coördinator Radio
E-mail 

Tjah, wie is Lars en hoe zou ik mezelf omschrijven!?

In de derde persoon zou ik dan zeggen dat Lars een zeer energiek en gedreven persoon is. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met muziek. Ik heb meerdere passies en ambities, maar muziek staat bij mij wel bovenaan het lijstje!

Meerdere ambities, doelen en passies geeft ook aan dat ik liever een expert ben op meerdere gebieden dan dat ik mijn hele leven wijd aan één doel waarin de meesten zich specialiseren.

Qua passies die ik hedendaags daadwerkelijk waarneem en uitoefen zijn radiomaken, muziek maken, produceren, grimeren, instrumenten bespelen, workshops verzorgen voor media en cultuur, tieners begeleiden in de media, evenementen organiseren, coachen in bedrijven, ICT aanbod voor systeemontwikkeling-en beheer, hedendaagse technieken verwerken in mechanische apparaten, low budget koken, rappen, zingen en de jeugd maatschappelijk bewust maken.

Ik werk sinds 2005 bij de radio waar ik eerst als sidekick functioneerde in een weekendprogramma, waar ik begon met een eigen rubriekje. Na enthousiaste terugkoppelingen vanuit het bestuur werd mij twee uur aangeboden op de zondagmiddag die ik tot op heden met liefde voor de luisteraar nog steeds presenteer onder de naam 'ZondagMatinee'. Daarnaast presenteer ik ook nog een programma op de zaterdagavond genaamd 'Dance GO Dance'.

Naast eigen programma's te hebben, begeleid ik bij de radio ook tieners die zich klaarstomen om zichzelf ook waardige radiomakers te mogen noemen maar dan wel op spelenderwijze manier. Ook dit doe ik met veel plezier en hoop dit nog lang te kunnen en mogen doen.

Met dank aan:

Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.