RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Word donateur!

RTV GO! (de Lokale Omroep van de Gemeente Oldambt) is een lokale en sub-regionale omroep, die (ter meerdere glorie van de gemeente Oldambt, haar bestuurders, inwoners, bedrijfsleven en gasten) sociaal verantwoorde, informatieve, ontspannende en educatieve programma’s maakt op radio, TV, TV-Tekst, Internet en Sociale media.

Onze omroep wordt spraakmakend tot leven gebracht door circa 70 parttime vrijwilligers, van technici/programmamakers/deejays tot teamleiders/bestuurders/PBO-leden, die met passie -doch geheel belangeloos en onbetaald- vaak al hun vrije uren steken in het maken van interessante RTV GO!-programma’s voor u als luisteraar, kijker en/of internet-surfer.

Het maken en het 7x24 uur uitzenden van programma’s, plus het verslaan van nieuws vanuit de ‘haarvaten’ van de natuurlijke leefomgeving in onze mooie gemeente kost natuurlijk veel geld.

Het leeuwendeel van ons ‘omroepbudget’ wordt opgebracht door onze vrijwilligers, die heel veel investeren aan werkuren, avonduren, vrije- en vakantiedagen, reistijd, reis- en kilometerkosten, onkosten, ‘gepaste werkkleding’, et cetera, waarvoor zij geen cent vergoed krijgen en dit grote bedrag in feite ‘schenken’ aan de omroep.

Dan werken we ook nog met rijkssubsidie via de gemeente. Hiervoor maakt de gemeente jaarlijks circa € 1,30 per ‘meterkast in de gemeente Oldambt’ aan ons over. De RTV GO! penningmeester is heel dankbaar voor deze bijdrage, die de huur van onze studio in het cultuurcentrum, de energiekosten en andere faciliteiten zekerstelt.

Willen we echt actuele en veelgevraagde programma’s kunnen brengen, dan zijn we (naast ons team aan vrijwilligers) ook afhankelijk van adverteerders, sponsors en donateurs. Alle categorieën kunnen voordeel hebben van onze ANBI-status die resulteert in een jaarlijks belastingvoordeel.

Machtiging

Ondergetekende draagt de lokale omroep RTV GO! van de Gemeente Oldambt een warm hart toe en wil de Stichting Lokale Omroep Gemeente Oldambt graag, tot wederopzegging, jaarlijks ondersteunen met een bedrag van:

Mijn website:

  

Aanhef:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
E-mail:
Telefoon:
IBAN rekeningnummer:
Ten name van:

Ik machtig hierbij RTV GO! om via automatische incasso, tot wederopzegging, jaarlijks eenmalig het bovengenoemd bedrag van mijn rekening af te schrijven

Opmerkingen:
Mailing ontvangen:

Ja, houd mij op de hoogte

Akkoord:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens

Met dank aan:

Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.