RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Radio

RTV GO! Radio is te ontvangen in de ether via 105.8 FM en in de Gemeente Oldambt via de kabel op 104.1 FM. Daarnaast zijn we uiteraard wereldwijd te beluisteren via de livestream (te vinden op deze website). Ook is RTV GO! te horen tijdens uitzending van de Kabelkrant op ons Ziggo Tv-kanaal 39. GO! Radio zendt 7 dagen per week uit, verdeeld over een scala van verschillende radioprogramma’s.

Samenwerking Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

RTV GO! is inmiddels bekend en spraakmakend van Delfzijl tot Ter Apel; van Rolde tot Bad Nieuweschans. Ook heeft RTV GO! een bestuurlijke rol in de Stichting Streekomroep & RMC , RTV Groningen 1 (G 1). Door deze samenwerking op regionaal/streek-niveau werken we samen met Radio Westerwolde, Havenstad FM, Samen in Beeld TV, OLON en NLPO. Voor de luisteraar vertaalt zich dat in meer luisterplezier, meer programma’s en meer interessante variatie.

In deze G 1 samenwerking waken alle partners voor behoud van eigen identiteit en we garanderen menselijk nieuws, vanuit de haarvaten van onze natuurlijke habitat, voor de Lokale Omroep Gemeente Oldambt; van Beerta en Tranendal, via de feesten in Hongerige Wolf, tot Nieuw Statenzijl, Ulsda en ’t Waar (plus alles daar tussenin en er omheen).

Voor RTV GO! betekent samenwerking, binnen de G 1-koepel, meer kwaliteit, meer actualiteit, meer slagkracht en meer financiële armslag, wat resulteert in een spraakmakende omroep; precies volgens de wensen die een representatief aantal luisteraars, kijkers en surfers ons heeft voorgelegd.

Het bestuur en de directie/teamleiders/coaches/eindredacteuren staan borg voor het verwezenlijken van de wensen van onze burgers, de noden van onze gemeente en de eisen het Commissariaat van de Media.

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.