RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Over RTV GO!

RTV GO! is de lokale omroep voor de gemeente Oldambt en biedt radio- en tv uitzendingen in de regio Oost-Groningen.

RTV GO! is een 'Algemeen Nut Beogende Instelling' (ANBI). Bekijk deze link voor meer informatie omtrent onze ANBI-status.

Profiel

De exploitatie van RTV GO! is in handen van Stichting L.O.G.O. De stichting verzorgt lokaal gerichte informatie en nieuws over de gemeente Oldambt en regionale informatie over het gebied rond de gemeente Oldambt. RTV GO! is een publieke lokale omroep. De omroep is aangesloten bij de OLON. RTV GO! kent geen beloningssysteem en werkt met vrijwilligers.

RTV GO! biedt lokale radio-, internet- en tv-programma’s (incl. de kabelkrant Oldambt) voor de inwoners van de gemeente Oldambt, inwoners in de omgeving Oost-Groningen en voor belangstellenden wereldwijd. RTV GO! beheert sociale mediapagina’s op Facebook, Twitter Google+ , YouTube en Instagram.

RTV GO! is actief sinds oktober 1988. Eerst als Radio Winschoten. In 2004 is een samenwerking aangegaan met Radio Reiderland. In 2007/2008 is er een tv-tak bijgekomen onder de naam RTV Blauwestad. En in 2010, na de gemeentelijke herindeling, zijn Radio Winschoten, RTV Blauwestad en Omroep Scheemda samen verder gegaan onder de naam RTV LOGO. Sinds november 2016 is de naamsverandering naar RTV GO! en een bijbehorend nieuwe huisstijl doorgevoerd. Een frisse uitstraling met de intentie er voor te gaan (GO!).

Waar zijn wij te horen en te zien?

RTV GO! – TV:
Regionaal in Oost-Groningen en grote delen van Drenthe: Digitaal via kanaal 39 (Ziggo) en KPN/XS4ALL kanaal 1503.

RTV GO! – RADIO:
In de gemeente Oldambt via de ether: FM 105,8 MHz.
In de regio Oost-Groningen en grote delen van Drenthe: Digitaal via kanaal 914 (Ziggo).

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier!

Met dank aan:

Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.