RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Adverteren

Adverteren bij RTV GO!: Website, Televisie, Radio, Kabelkrant

Website

Het doel van RTV GO! is burgers, bedrijven en bestuurders in de gemeente Oldambt correcte en relevante lokale informatie te verstrekken. Dat realiseren we met vele onbezoldigde, doch zeer gemotiveerde vrijwilligers bij Stichting RTV GO! en zijn daarbij, zonder de creativiteit te kort te doen, sterk afhankelijk van de ons beschikbaar gestelde gelden.

Teneinde onze doelstelling te kunnen blijven realiseren, geven we ondernemers de gelegenheid hun bedrijf te promoten via de website van RTV GO! in de vorm van een banner in de header (728x90) en/of aan de onderkant van de pagina (250x250).

Deze promotiebanners worden gelinkt aan de website van de adverteerder en verschijnen wisselend (carrousel) op elke pagina en dat alles tegen een wel zeer aantrekkelijke prijsstelling per jaar!

Meer weten? Even bellen of informatie aanvragen via het formulier onder op deze pagina.

Wij zijn er voor u. Mogen we op u rekenen...?!

Televisie

Wij zenden per week meerdere ‘televisieblokken’ met daarin verschillende programma’s uit. De programma’s zijn veelzijdig en gericht op actualiteiten op het gebied van sport, cultuur, amusement, politiek uit onze regio.

De televisieblokken duren meestal een half uur. Binnen elk televisieblok worden de meest recent geproduceerde programma’s continu herhaald.

Uw advertentie is voor of na de televisieblokken te zien, of tussen de verschillende programma’s door (binnen het blok). Een advertentie in de vorm van een dia/foto wordt gebruikelijk voor voice-over aangekondigd met ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door...’.

Ook kunnen er spotjes worden vertoond, door u zelf aangeleverd of door ons geproduceerd. Deze spotjes mogen niet langer dan 20-30 sec lang zijn. Het liefst in HD en in ieder geval in breedbeeld (16:9) aangeleverd.

Radio

RTV GO! Radio zendt zeven dagen per week uit. Onze programmering is veelzijdig en wordt goed beluisterd door jong en oud. U kunt zelf uw spot samenstellen met muziek van uw keuze. Een spot duurt gemiddeld 25 seconden en is 50 keer per week te beluisteren.

Kabelkrant / Tekst TV

Tekst-TV draait de gehele week, elke dag. Een dia/foto is gemiddeld 15 seconden in beeld. U kunt zelf een dia aanleveren maar ook een dia door ons laten maken.

Informatie aanvragen

Mijn website:

Aanhef:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
E-mail:
Telefoon:
Uw vraag:
Mailing ontvangen:

Ja, houd mij op de hoogte

Akkoord:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.