RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

TV

De tv-uitzendingen van RTV GO! zijn digitaal te volgen op kanaal 39 in het digitale pakket van Ziggo. Analoog zijn we te zien op kanaal 7 (189,25 mHz). Kijk voor meer informatie in het zenderoverzicht van Ziggo.

Wij zenden een kabelkrant uit waarin het laatste nieuws uit het Oldambt wordt getoond. Dit wordt afgewisseld met de NOS ‘nieuwsminuut’ voor het landelijk nieuws en het ‘RTV GO! Nieuws’ voor het regionale nieuws. Daarnaast zijn onze eigen televisie-reportages te zien. De televisie-reportages zijn veelzijdig en gericht op actualiteiten op het gebied van sport, cultuur, amusement, politiek uit onze regio. Door de jaren heen zijn er ook verschillende programma’s geproduceerd, zoals ‘Beeldend Verleden’ en ‘Even Binnen Kijken Bij...’. Meer informatie over deze programma’s en specials (zoals de Sinterklaasfilms en Pura Vida) kunt u op deze pagina bekijken.

De televisie-reportages worden geclusterd in televisieblokken van ongeveer een half uur. Binnen elk televisieblok worden de meest recent geproduceerde reportages continu herhaald. Telkens wanneer er een nieuw programma aan het begin van het televisieblok wordt toegevoegd, wordt er aan het eind uit het televisieblok een programma verwijderd.

Hieronder is bij benadering het uitzendgebied van RTV GO! aangegeven. In de gemeente Oldambt is de zender zowel analoog als digitaal te ontvangen.

Uitzendgebied RTV GO!

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.