RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Landbouwbeurs Vlagtwedde is los! Dag 1 (VIDEO)

Datum: 16 juni 2019, categorie: TV

Vrijdagmiddag vond de opening van de Landbouwbeurs in Vlagtwedde plaats.
De Vlagtwedder Landbouwbeurs is de grootste buitenbeurs van het noorden, waar bedrijven op het gebied van land- en tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk en overige dienstverlening zich kan presenteren. De beurs staat naast het zakelijke karakter vooral bekend om zijn gezelligheid en sfeer.
Deze tweejaarlijkse beurs vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 juni. Op deze buitenbeurs zijn zo’n 200 stands te vinden voor boeren, burgers en buitenlui. De organisatie hoopt zo’n 15.000 bezoekers te mogen ontvangen op het beursterrein aan de Onstwedderweg in Vlagtwedde.
De beurs werd vrijdag om twee uur geopend door voorzitter Harry Eckhardt, Bert Aling, directeur Rabobank en Willy Huls. De heer Huls is al sinds 1970 bestuurslid van Stichting Tentoonstelling Vlagtwedde.
Na toespraken van deze drie heren vond de openingshandeling plaats. Met een historische trekker onhulde de heer Huls een “straatnamenbord”. Hierop staat aangegeven dat op het evenemententerrein een Oosterveldlaan en een Stedemalaan te vinden is. Deze twee namen verwijzen naar de voormalige eigenaren van het terrein.

Beelden: RTV Gemeente Oldambt/G1

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.