RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Informatiebijeenkomst Burgerhulpverlening

Informatiebijeenkomst Burgerhulpverlening - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 13 april 2023

Wist u dat de eerste 4 tot 6 minuten bij een hartstilstand van levensbelang zijn? En dat u een belangrijke rol kunt spelen bij de overlevingskans? Direct starten met reanimeren en AED’s inzetten redt levens. Regio Deal Oost-Groningen is daarom een AED-project gestart.

Op diverse buitenlocaties in Oldambt worden AED’s geplaatst en we vinden het fijn als u hierover meedenkt! Met de komst van de AED’s willen we nu ook een zo groot mogelijk netwerk van burgerhulpverleners bouwen. Alleen AED’s redden immers geen levens, daarvoor hebben we mensen nodig!

De gemeente Oldambt organiseert in samenwerking met Stan (de organisatie die het netwerk van burgerhulpverleners en AED’s begeleidt) een informatiebijeenkomst. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 april om 19.00 uur in het Rozenpaviljoen in Winschoten. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen medewerkers van Stan over de rol van de burgerhulpverlener, het netwerk van burgerhulpverleners en de reanimatietraining. U kunt zich ter plaatse aanmelden voor laatstgenoemde training.

Wij nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan tot 18 april door een e-mail te sturen naar info@gemeente-oldambt.nl. Vermeld in deze mail dat het om de informatiebijeenkomst AED gaat en daarnaast uw naam, adres en telefoonnummer. Ook als u nog geen reanimatiecursus heeft gevolgd, bent u van harte welkom.

Bron: gemeente Oldambt
Foto: Freepik

Adverteerders

Met dank aan:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.