RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

5 november 2017 voor de 10de keer Allerzielen Herdenking in Winschoten.

5 november 2017 voor de 10de keer Allerzielen Herdenking in Winschoten. - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 22 oktober 2017, categorie Evenementen

Voor de 10de keer zal Stichting TrOost Groningen op zondagavond 5 november a.s., van 17:30 - 20:30 uur, een Allerzielen herdenking organiseren op de begraafplaats Acacialaan en op het terrein van uitvaartcentrum Oost Groningen. Iedereen die haar/zijn overledene wil herdenken ongeacht waar deze is begraven, bijgezet of uitgestrooid, is van harte welkom. Beide terreinen zullen weer sfeervol verlicht worden met 1000-den waxinelichtjes, vuurschalen en passend theaterlicht. Er zijn meerdere speciaal ingerichte plekken, aangegeven met een witte verlichte paraplu, waar een ieder op eigen wijze zijn dierbaren kan gedenken.

De organisatie ligt bij Alberta Kuil ( www.troostenmeer.nu) en Ank Witteveen die worden bijgestaan door vele vrijwilligers. Vele sponsoren uit de regio en dit jaar ook uit het land dragen Allerzielen in Winschoten een warm hart toe in de vorm van een dienst of een financiële bijdrage.

Deze 10de Allerzielen wilden wij een extra bijzonder herdenk moment creëren: namens Stichting TrOost Groningen nodigen wij u uit om op deze bijzondere avond een glazen bloemetje te plakken op één van de twee mozaïekbanken waarmee wij samen met u twee TrOostbanken willen realiseren voor beide bovengenoemde terreinen. Voor iedereen die deze terreinen bezoekt creëren wij het gehele jaar door een prachtige vormgegeven bank om op plaats te nemen, te herdenken en u gesteund te voelen. Wij hopen dat iedereen zo een steuntje in de rug zal gaan ervaren op deze mooie TrOostbanken. De banken zijn afgelopen periode door vrijwilligers beplakt met mozaïeksteentjes onder leiding van Liesbeth Peeters en Ronald Raaymakers( www.socialsofa-oldambt.nl) . Deze kunstenaars hebben de bank ontworpen en onder hun bezielende leiding zijn deze TrOostbanken tot stand gekomen.

Wilt u de voorbereidingen volgen log dan in op facebook.com/AllerzielenWinschoten.

Wij raden u aan om lopend of op de fiets te komen en eventueel een lantaarntje of zaklantaarn mee te nemen om u zelf bij te kunnen lichten.

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.