RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Wethouder Wünker reikt Gouden Handen Award uit in Winschoten.

Wethouder Wünker reikt Gouden Handen Award uit in Winschoten. - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 26 maart 2023

Op 23 maart heeft wethouder Wünker op de Campus in Winschoten de Gouden Handen Award uitgereikt aan leerlingen van de afdeling Groen van het VMBO van het Dollard College.

De Gouden Handen Award is door de Odd Fellows in het leven geroepen om praktisch geschoolde leerlingen in het zonnetje te zetten. De leerlingen in Winschoten ontvingen de Award voor de insectenhotels die ze in het kader van hun schoolexamen hadden gemaakt.

Deze keer waren drie insectenhotels bestemd voor gezinshuis De Hondsroos en de andere insectenhotels voor verkoop t.g.v. leerlingen van de school die wat extra ondersteuning heel goed kunnen gebruiken.
Initiatiefnemers waren de F.D. Roosevelt Loge en de Guldenroede Club van de Winschoten Odd Fellows. Alle veertien leerlingen ontvingen een Award en een VVV bon van wethouder Wünker.

Naast de Awards en de vele goede woorden ontvingen de leerlingen een goodiebag met geschenkjes (van o.a. Welkoop, Nieborg en McDonalds). voor hun inspanning om van deze actie een succes te maken.
Ook het Dollard College afdeling Groen ontving de Gouden Handen Award. Wethouder Wünker overhandigde deze Gouden Handen Award aan de docenten Esther van der Meijden en Bas Möhlmann.

Foto Willem Friedrich, Wethouder Wünker reikt de eerste prijs van de Gouden Handen Award uit aan Elena Brader.

Bron: Harry Bakker

Met dank aan:

Streekomroep Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.