RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Wethouder BOB

Gepubliceerd op: 17 december 2019

Op 17 december bezoekt de Bob-campagne On Tour de gemeente Oldambt, om hier wethouder Bard Boon te vragen om vriend van Bob te worden.

Dit bezoek is onderdeel van een grote tour door de provincie Groningen, waarbij het Bob-campagneteam namens Verkeerswijzer Groningen alle gemeenten bezoekt en oproept de strijd tegen alcohol in het verkeer te steunen.

Op 17 december 2019 om 11:00 legt de wethouder op foto vast dat hij vriend van Bob is. Dit doet hij voor het gemeentehuis in Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten. We willen u van harte uitnodigen om bij dit fotomoment aanwezig te zijn.Vanaf 16 december bezoekt het Bob-campagneteam in vijf dagen alle gemeenten in de provincie Groningen én Drenthe.

Doel van deze actie is om aandacht te vragen voor de gevaren van alcoholgebruik in het verkeer, óók tijdens de feestdagen. In korte sessies van een kwartier bezoeken ze betrokken bestuurders om hen te vragen op een foto vast te leggen dat ze vriend van Bob zijn.

Als vriend van Bob laat de wethouder zien dat hij/zij volledig achter de Bob-boodschap staat en roept hij inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente op om verantwoord omgaan met alcohol in het verkeer.
Natuurlijk geeft de Bob-vriend zelf het goede voorbeeld en neemt hij niet onder invloed deel aan het verkeer.

Met dank aan:

Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.