RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Verder gaan na Verlies, lezing door Daan Westerink

Verder gaan na Verlies, lezing door Daan Westerink - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 8 april 2018, categorie Evenementen

Verder gaan na verlies. Hoe doe je dat? Wat en wie heb je dan nodig? Hoe zorg je ervoor dat je omgeving betrokken bij je blijft? En hoe maak je anderen duidelijk dat je in tijden van verdriet ook behoefte hebt aan afleiding? Daan Westerink gaat tijdens haar interactieve lezing in op deze en andere vragen.

Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee. Honderdduizenden mensen krijgen te horen dat ze een ernstige aandoening hebben. Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? Hoe kunnen zij het leven weer oppakken? En hoe ga je om met mensen die zware klappen te verduren krijgen?

Daan Westerink (1968) is een veelgevraagde spreker, trainer,journalist, pedagoog en rouwdeskundige. Ze groeide op in Wierden en verloor al jong haar ouders. Na de middelbare school in Almelo verhuisde ze naar Utrecht, waar ze journalistiek en pedagogiek studeerde. Ze woont met haar man en twee dochters in het centrum van Utrecht.

Voor het platform Ik Mis Je, bekend van de landelijke televisie,schrijft Daan verhalen over mensen die een partner, ouder, kind, broer, zus of andere dierbare verloren. Hoe gaan zij verder na een heftig verlies? Wie en wat heb je dan nodig? Op haar website www.daanwesterink.nl houdt zij een blog bij. Haar grote kennis en ervaring in rouw en verlieskunde geeft zij als docente en trainer graag door.

Stichting TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) organiseert woensdag 11 april om 19.30 deze lezing in Uitvaartcentrum Oost-Groningen, Acacialaan 61, 9674 AB Winschoten. De kosten zijn € 5,00 incl. koffie, thee of fris.

Aanmelden:
mail: info@troostenmeer.nu of info@crematoriumwinschoten.nl
Telefoon: 0597-413100

Foto: Erik van 't Woud.

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.