RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Telefonische spreekdag voor grenspendelaars

Telefonische spreekdag voor grenspendelaars - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 8 februari 2022

Vragen als belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen

Op woensdag 16 februari organiseert GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een telefonische spreekdag. Grenspendelaars en hun werkgevers kunnen dan met vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen terecht bij GIP EDR. Belangstellenden kunnen hun vragen telefonisch stellen aan medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer en het ‘Bureau voor Duitse Zaken’ (BDZ), een speciale afdeling van de ‘Sociale Verzekeringsbank’ (SVB) in Nijmegen. Een gratis telefonisch adviesgesprek op 16 februari is mogelijk tussen 10.00 - 12.30 uur en 13.30 - 16.00 uur.

Heeft u belangstelling voor een adviesgesprek tijdens deze spreekdag? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 - 13.00 uur naar +31 (0)597 521818. Een van onze GIP EDR-adviseurs helpt u graag verder. Op 16 februari wordt u dan op een afgesproken tijdstip door een van de experts gebeld.

Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.
GIP EDR is bereikbaar via het online contactformulier (https://grenzinfo.eu/edr/nl/aanvraag/) op de GIP EDR-website of per mail via gip@edr.eu. Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 - 13.00 uur, voor dringende vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597-521818.

Met dank aan:

Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.