RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Ron de Wit

Ron de Wit Penningmeester Stichtingsbestuur - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Functie Penningmeester Stichtingsbestuur
E-mail 

Mag ik mij even voorstellen: Mijn naam is Ron de Wit, woonachtig in het mooie Winschoten. Mijn havo-opleiding heb ik genoten in Winschoten, toen nog W.S.G. De laatst genoten en afgeronde opleiding is de H.E.A.O.-AA opleiding aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik ben gehuwd met Geja en samen hebben we een geweldige dochter, Fleur.

Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan als penningmeester bij de winkeliersvereniging in Sappemeer en tevens als penningmeester bij de ondernemersvereniging Hoogezand-Sappemeer (zie www.hs-vob.nl). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Het Raadhuis Pekela BV [www.raadhuispekela.nl], waar we direct een advies geven op uw administratie vraagstukken.

Ik heb de medewerkers van de stichting Lokale Omroep Gemeente Oldambt en dus van RTV GO! leren kennen als bevlogen en enthousiaste mensen die met passie radio en televisieprogramma’s maken voor onze doelgroep, maar vooral voor u als kijker & luisteraar. Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag !

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.