RTV GO! heeft inmiddels de 60'ste uitzending van InfoCafé uitgezonden. Lees hier meer

  • Hoogma Webdesign Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Rock and Loll band de Pompers bij elkaar voor een reünie-optreden?

Rock and Loll band de Pompers bij elkaar voor een reünie-optreden? - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 5 december 2017, categorie Nieuws

De Pompers, bekend van hits als Beertser Koele, Grunneger Laand en Kedoaverstoave laat circa vijf jaar na een daverend afscheid van het publiek van zich horen. 1 december j.l. verscheen er een kort berichtje van het viertal op hun Facebook pagina.

Hierin vraagt gitarist Jan Smith zich, namens de band, af of er animo zou zijn om de Pompers nog eens live te zien optreden. Op deze manier peilt de band of ze nog 1 keer een legendarische Pompers avond op poten zullen zetten. Inmiddels zijn er vanuit diverse hoeken al veel positieve reacties binnengekomen. “Regelmatig wordt er door fans gevraagd of en wanneer we weer bij elkaar komen, reden voor ons om dat serieus op te pakken. Inmiddels is het 5 jaar geleden dat we samen gespeeld hebben. En eerlijk gezegd begint het hier en daar wel weer te kriebelen om met elkaar een mooie avond neer te zetten.” aldus Jan Smith.

Op de vraag of een eventueel samenkomen van de band blijvend zal zijn reageert hij: “Dat is niet de insteek. Het is in principe een eenmalig gebeuren.” Een concrete datum ligt er nog niet, net zo min dat er duidelijkheid kan worden gegeven waar het evenement eventueel plaats zou vinden. “Mor as we lös goan den zel elk en aine dat ook waiten” besluit Smith. En daar houden we de Pompers aan.

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.