RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

"Onze verpleegkundigen zijn goud waard"

"Onze verpleegkundigen zijn goud waard" - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 12 mei 2022

Op de Dag van de Verpleging

Vandaag is het de Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen in de gezondheidszorg. De verpleegkundigen van het Ommelander Ziekenhuis werken samen met alle medewerkers van het ziekenhuis aan de beste zorg, dichtbij de patiënt. Daarom zijn alle verpleegkundigen van het Ommelander Ziekenhuis in het zonnetje gezet.

Vanochtend hesen onder andere de Verpleegkundige Advies Raad (VAR) en bestuursvoorzitter Hennie Sanders de vlag voor de Dag van de Verpleging. Hennie Sanders: “Echte toppers, onze verpleegkundigen die zich met hart en ziel inzetten voor onze patiënten. Dit kunnen we niet genoeg benadrukken, heel veel dank daarvoor!”.

Alle medewerkers van het Ommelander Ziekenhuis hebben als blijk van waardering een attentie gekregen van de VAR. De medewerkers op de zorgafdelingen kregen daarnaast persoonlijke complimenten van de complimentenmeisjes. Marja Meijer-Rouw, voorzitter van de VAR: “Onze verpleegkundigen verdienen op deze dag extra waardering, omdat ze goud waard zijn!”.

Met dank aan:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.