RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Ommelander Ziekenhuis houdt open huis voor belangstellende OK-medewerkers

Ommelander Ziekenhuis houdt open huis voor belangstellende OK-medewerkers - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 31 maart 2023

Op donderdag 20 april zijn (gediplomeerde) operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en medewerkers operatieve zorg van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen van het operatiecomplex van het Ommelander Ziekenhuis. Door de deuren te openen, wil het ziekenhuis laten zien wat het te bieden heeft.

Sfeer proeven
Operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en medewerkers operatieve zorg kunnen tussen 16.00 en 18.00 uur het operatiecomplex bezoeken. Tessa Uil, leerling anesthesiemedewerker: “Het ziekenhuis is relatief nieuw. De operatiekamers zijn ontzettend modern en van alle gemakken voorzien.

Daarnaast ervaar ik een hele fijne werksfeer, iedereen kent elkaar goed. Onze moderne faciliteiten en goede sfeer wil ik ook graag aan andere anesthesiemedewerkers en operatieassistenten laten zien.” Gertjan de Jonge is operatieassistent in het Ommelander Ziekenhuis. Gertjan: “Door zelf ergens te kijken, proef je de sfeer en ervaar je of de werkomgeving bij je past. Het mooie van het werk als operatieassistent in het Ommelander Ziekenhuis is dat je tijdens operaties echt in actie komt. Je speelt een cruciale rol en je bijdrage en betrokkenheid bij operaties is groot. Dat maakt het werken in ons ziekenhuis als operatieassistent extra uitdagend.”

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar opendagOK@ozg.nl. Een individuele afspraak maken is ook mogelijk.

Bron en foto: Ommelanderziekenhuis

Adverteerders

Met dank aan:

Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.