RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Gepubliceerd op: 26 oktober 2019

Bas Wallis de Vries is per 1 januari 2020 benoemd als lid van de raad van bestuur van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Hij zal dan samen met bestuursvoorzitter Hennie Sanders de raad van bestuur gaan vormen.

Bas Wallis de Vries (45) volgt Edwin Smit op, die als lid van de raad van bestuur een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de voorbereiding en totstandkoming van het nieuwe ziekenhuis. Naast zijn bestuurlijke inzet bij de realisatie van het nieuwe ziekenhuis, heeft Edwin Smit ook een belangrijke rol gespeeld in de herstructurering van de besturing van de organisatie en in het zichtbaar maken van kwaliteit. Edwin Smit gaat zich weer volledig richten op zijn functie als radioloog in het Ommelander Ziekenhuis.
Bas Wallis de Vries zal zich volledig gaan richten op zijn functie lid raad van bestuur en stopt derhalve met ingang van 1 januari 2020 met zijn werkzaamheden als praktiserend chirurg.

Bas Wallis de Vries is van oorsprong chirurg (aandachtsgebied vaatchirurgie) en momenteel werkzaam als plaatsvervangend afdelingshoofd van de afdeling Heelkunde van het UMCG. Als chef de clinique is hij aldaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Adverteerders

Met dank aan:

Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.