RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Koninklije onderscheiding voor echtpaar Mulder

Koninklije onderscheiding voor echtpaar Mulder - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 28 februari 2020, categorie Nieuwsoverzicht

Op vrijdag 28 februari reikte burgemeester Cora-Yfke Sikkema een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Mulder en mevrouw Mulder-Kolkman. Ze kregen deze onderscheiding omdat ze al bijna 45 jaar als vrijwilliger actief zijn bij de rolschaatsvereniging van Winschoten.

Jarenlang vrijwilligerswerk
De heer en mevrouw Mulder zijn sinds 1976 betrokken bij rolschaatsvereniging ‘De Molenstad’ en sinds 1982 bij de Winschoter Kunstrolschaats Club (WKC). De heer Mulder hield zich voornamelijk bezig met bestuurswerk, technische klussen, de organisatie van de jaarlijkse uitvoering en de deelname aan rolschaatsshows in het hele land. Vanaf 1986 was hij voorzitter van WKC. Zijn echtgenote, mevrouw Mulder-Kolkman, maakte alle kostuums, was aanwezig bij de trainingen en uitvoeringen en coördineerde de catering en verzorging. Door de jaren heen was het echtpaar betrokken bij zowel het 25-jarige als het 50-jarige bestaan van de vereniging.

Lid in de Orde van Oranje Nassau
Door hun jarenlange inzet en omdat ze bijna overal bij waren, fungeerde het echtpaar als de spil van de vereniging. In verband met hun leeftijd en gezondheid hebben ze een stapje terug moeten doen, maar ze zijn nog steeds actief betrokken bij de kunstrolschaatsclub. De heer en mevrouw Mulder zijn beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.