RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Kom jij De Zonnebloem als vrijwilliger versterken?

Kom jij De Zonnebloem als vrijwilliger versterken? - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 19 oktober 2022

De behoefte aan inzet van De Zonnebloem neemt toe

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen.

Afdeling Winschoten zoekt vrijwilligers.

De vrijwilligers van de afdeling Winschoten zetten zich in voor de doelgroep van de Zonnebloem; dat zijn de mensen met een lichamelijke beperking. De behoefte aan inzet van De Zonnebloem neemt toe; daardoor zijn steeds meer vrijwilligers nodig.

Als vrijwilliger help je mee met het organiseren van activiteiten en bezoek je regelmatig je gasten in zijn/haar thuissituatie. Voor gezelschap en sociaal contact.

Vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel. Ongeacht je leeftijd kun je met het doen van iets kleins al veel voor iemand anders betekenen.
Ook met weinig vrije tijd kan jouw inzet waardevol zijn. Bij de Zonnebloem houden we rekening met de voorkeuren van de vrijwilligers. Wellicht spreekt het bestuurswerk jou aan? Ook dan is jouw inzet welkom!

Foto: De Zonnebloem

Vanuit de Zonnebloem zorgen we voor opleiding en begeleiding. Maak je onkosten als vrijwilliger? Dan worden die vergoed. Om als vrijwilliger te werken is het niet nodig om een achtergrond te hebben in de verzorging.
De afdeling Winschoten is niet alleen actief in Winschoten, maar ook in Finsterwolde, Blauwestad, Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg, Bad Nieuweschans, Bellingwolde en Oudeschans.
Is je interesse gewekt? Of heb je vragen?
Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar zonnebloemwinschoten@gmail.com of neem contact op met Annet Bakker, tel. 06- 53589603. In overleg met jou bespreken we wat er mogelijk is.

Met dank aan:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.