RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Jan Gerbrand Krol nieuwe directeur Festival Hongerige Wolf

Jan Gerbrand Krol nieuwe directeur Festival Hongerige Wolf - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 9 februari 2022

Dit jaar vindt van 8 t/m 10 juli de 10e editie van Festival Hongerige Wolf plaats

Per 1 februari is Jan Gerbrand Krol gestart als directeur van Festival Hongerige Wolf. Het bestuur van het festival, dat inmiddels door corona al twee jaar niet heeft kunnen plaatsvinden, is blij met zijn komst en hoopt deze zomer alsnog een succesvolle tiende editie te kunnen vieren, aangevoerd door de nieuwe Roedelleider. Geboren in Drenthe als zoon van Friese ouders en al ruim 30 jaar wonend in Groningen is hij een echte noordeling. ‘Ik voel mij verbonden met de dynamiek van de stad, maar kan zeer genieten van het weidse landschap en de rust en vrijheid die ik al varend beleef op het water’. Jan Gerbrand is ondernemer, heeft een eigen bedrijf en is directeur geweest van een crowdfundbedrijf gericht op festivals. Daarnaast is hij actief in de organisatie en productie van grootschalige evenementen. Zo is hij initiator en producent van het Internationaal Drone Festival op het TT Circuit in Assen.

Dit jaar vindt van 8 t/m 10 juli de 10e editie van Festival Hongerige Wolf plaats. Om het festival, na twee jaar ‘coronacrisis’ en geen festivals, naar een hoger plan te tillen, is samenwerking van essentieel belang. Juist in deze zeer lastige periode wil het festival de vele artiesten en kunstenaars de komende jaren weer een bijzonder fijn podium bieden. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Daarnaast streeft het festival een geleidelijke groei na.

Monique Dijkman, voorzitter van Stichting Festival Hongerige Wolf, laat weten: ‘Om onze ambities waar te maken hebben we een betrokken directeur nodig. Een echte aanjager die enthousiasmeert, kansen ziet, verbindt, organiseert en creativiteit meebrengt. Met Jan Gerbrand Krol denken we de ideale directeur voor deze veelzijdige functie te hebben gevonden.’

Foto: Een fragment van deelnemers uit 2017 (foto Frans Stegeman)

Met dank aan:

Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.