RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gerard Lunshof

Gerard Lunshof Presentator - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Functie Presentator
E-mail 
Website www.toezeboudel.info

Mijn naam is Gerard Lunshof. Ik werk niet meer in loondienst, omdat ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt en nu 67 jaar ben. Vanaf 1988 ben ik radioprogramma’s aan het maken. De meeste programma’s die ik heb gemaakt, zijn doorspekt met onze streektaal. Dus 28 jaar bezig met het maken van radio. Begonnen bij de B.O.H.S. Dat staat voor de Bejaarden Omroep Hoogezand Sappemeer. Later is deze over gegaan in Radio Compagnie.
De streektaal heeft mij altijd geïnteresseerd en als voorvechter van het behoud daarvan is het gemakkelijk om daar dan ook voor te kiezen in mijn radiopresentatie. Ik doe meestal de uitzending vanuit de studio, maar ga hiervoor ook regelmatig op locatie.
Mijn programma Toezeboudel heeft volgend jaar zijn 1500ste uitzending. Het programma is door de loop der jaren aangeboden aan diverse lokale omroepen. Ik denk dat ik ook bij RTV GO! een leuke aanvulling kan geven met mijn streektaal gebonden uitzendingen.
Een goede samenwerking met de medewerkers van deze omroep zal er vast en zeker zijn. Ga er dan ook van uit een fijne tijd bij RTV GO! door te maken!

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.