RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Elfde editie openluchtconcert Pura Vida zaterdagavond wederom een groot succes.

Elfde editie openluchtconcert Pura Vida zaterdagavond wederom een groot succes. - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 3 september 2017, categorie Evenementen

Inmiddels kan een generatie Oldambtsters zeggen zijn/haar eerste grote concert meegemaakt te hebben in de open lucht en wel aan de oevers van het Oldambtmeer.

Jong en oud hebben afgelopen zaterdag avond, onder een bijna volle maan, kunnen genieten van Het NNO dat onder leiding van dirigent Dirk Brossé vol passie Queen tot leven te brengen .. De solisten Jennie Lena, Joseph Clark en Yollandi Nortjie wisten het publiek te raken met hun vertolkingen van hits als The show must go on, Don’t stop me now en natuurlijk Bohemian Rhapsodie.

Het concertterrein was met 12.000 bezoekers helemaal vol. Mensen hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep om met de fiets te komen, wat een rustige aankomst voor een ieder ten goede kwam. De eerste toeschouwers kwamen al vroeg in de middag met eigen stoeltjes naar het terrein, om verzekerd te zijn van een mooie plek. Ook op het water lag een record aantal bootjes al bijtijds voor anker.

Traditiegetrouw begon het concert met het gezamenlijk zingen van het Grunnens Laid, dat voorafgegaan werd door het openingswoord van René Paas, Commissaris van de Koning. In zijn openingsspeech bedankte hij tevens alle sponsoren en subsidiegevers voor het mogelijk maken van het mooie gratis toegankelijke evenement.

Dit jaar kon Pura Vida voor het eerst gebruik maken van de Wilgenborg als speciale ontvangstlocatie. Voor de gelegenheid was de Wilgenborg sfeervol uitgelicht. Een plaatje om te zien dankzij de inzet van het team van vrijwilligers die de Wilgenborg gestalte geven.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en is mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Fotograaf: Frank Koops

Elfde editie openluchtconcert Pura Vida zaterdagavond wederom een groot succes. - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Met dank aan:

Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.