RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Donderdag 13 juni: de 35e Blijhamloop

Donderdag 13 juni: de 35e Blijhamloop - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 7 juni 2019, categorie Nieuwsoverzicht

Op donderdag 13 juni a.s. organiseert de AV Aquilo in samenwerking met de voetbalvereniging ASVB voor de 35e keer de Blijhamloop.

De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 kilometer. Er is een leuk en afwisselend (geheel verhard) parcours uitgezet dat bestaat uit 3 ronden van 3,3 kilometer door Blijham.

Net als vorig jaar doet iedereen die de 10 kilometer loopt mee om de prijzen in twee categoriën: heren en dames van alle leeftijden. Er is dus geen onderscheid tussen de wedstrijdlopers en recreanten.

Het is ook mogelijk om 1 of 2 ronden af te leggen als recreatieve trimloop. Dit komt neer op afstanden van 3,3 en 6,6 kilometer. Dit is een prima optie voor de beginnende hardloper, zoals de deelnemers van de opstapcursus van Aquilo, die onlangs net is afgelopen.

Het vorig jaar vernieuwde parcours is ook dit jaar weer in gebruik. De start en finish is op de Raadhuisstraat, nabij de accommodatie van ASVB in Blijham. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd als de trimlopen om 19.30 uur.

Inschrijven kan vanaf 18.00 uur in de kantine van ASVB. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 5 euro en niet-leden betalen 6 euro. De jeugd t/m 15 jaar betaalt 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

Tevens wordt voorafgaand aan de start, vanaf 18.30 uur een sponsor- en scholierenloop gehouden voor de jeugd. Leden van diverse sportverenigingen uit Blijham lopen de sponsorloop, maar ook voor andere kinderen is het mogelijk om mee te lopen.

Voor meer informatie kan men terecht op internet: www.avaquilo.nl

Bron: Westerwolde Actueel/G1
Foto: Jan Glazenburg

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.