RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

De jeugd wil “beleven”!

De jeugd wil “beleven”! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 22 februari 2017, categorie Evenementen

Balanceren op boomstammen en keien, en dan het liefst nog boven het water. Of proberen je weg te vinden in een doolhof van groene hagen van wilgen. Of indiaantje spelen in een heus indianendorp met tenten, de tipi’s, gebouwd van levende wilgentenen. Genieten van het werk van insecten in een heus insectenhotel.
Hieraan werken leerlingen van AOC-Terra uit Groningen, onder leiding van de gemeente Oldambt. Een heus “belevingspad” moet het worden in het Stadspak van Winschoten waar nog meer speelgelegenheden moeten komen om de jeugd uit hun digitale wereld te trekken naar buiten, en vooral ook om hen te laten bewegen! Een kabelbaan en een trekvlot horen er natuurlijk ook bij.
Het “belevingspad”- door het groene, waterrijke en natuurlijke Stadspark verbindt de plekken. De dieren uit de dierenweide en de bloeiende planten langs het pad maken van het park een belevenisvolle speelplek. Ouders en grootouders zullen mee kunnen genieten van hun ravottende en spelende kinderen. Een pad van Rozenpaviljoen tot kinderboerderij.
Rotary Winschoten ondersteunt dit initiatief. Op 3 maart houdt zij een Bridgedrive in Ebbo Emmius aan de Bovenburen in Winschoten. Het goede doel van deze Bridgedrive is de groene belevingsroute. Een belevingsroute die o.a. start bij het Rozenpaviljoen, de locatie waar Rotary wekelijks bijeenkomt. Opgeven voor de bridgedrive kan bij Anneke Kloosterber ajmkloosterboer_nap@ziggo.nl of veerkamp@iname.com. Bellen met Anneke (0597-591375) of Ina(0597-562506) kan ook. Kosten zijn 12 Euro voor het goede doel.

Adverteerders

Met dank aan:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.