RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

De 13-jarige Beau Mellema komt met haar debuutroman

De 13-jarige Beau Mellema komt met haar debuutroman - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 24 november 2016

De 13-jarige Beau Mellema uit Finsterwolde is met haar debuutroman gekomen. 'Spy girl' is een spannend fantasieverhaal over het meisje Rosa dat in een wereld terechtkomt van spionage, verraad en tijgers.
Over

een tijdbestek van zes maanden heeft Beau gewerkt aan haar debuutroman. De zeer jonge schrijfster heeft zelf haar boek naar een uitgeverij gestuurd. Zij waren zo enthousiast en hadden nog nooit een dergelijk verhaal gelezen, dat ze direct bereid waren om 'Spy girl' uit te geven. 'Er moet nu snel iets verdrietigs gebeuren, anders ontploft mijn hoofd van blijdschap', was Beau haar reactie op het nieuws van de uitgever.
Boeken lezen zit in de familie, schrijven niet. Beau heeft zelf al heel lang het gevoel dat ze schrijver wil worden. Ze is begonnen met het schrijven van korte verhalen. Als ze alleen was, dacht ze aan een spion op een ruimteschip die raadsels moest ontcijferen om zo misdaden op te lossen. 'Toen ik leerde hoe ik moest schrijven, ben ik daarmee bezig gegaan en zo is mijn eerste boek ontstaan.' Vroeger was Paul van Loon de favoriete schrijver van Beau en momenteel is ze weg van de young-adult schrijver Asta Bowen. Dit is terug te vinden in haar eigen boek, dat een mix is van de genres fantasie en roman.
Beau Mellema haar debuutroman is te verkrijgen via www.boekscout.nl.

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.