RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

  • Reclame op RTV GO! - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
  • Groningen1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Bevrijdingsfestival AFGELAST

Gepubliceerd op: 3 mei 2017

Het Bevrijdingsfestival wat door Stichting Promotie Winschoten op 5 mei zou worden georganiseerd is afgelast.
Het programma voor De Klinker gaan wel door !!
Vorige week werd de Stichting Promotie Winschoten (SPW) benaderd door enkele Binnenstad Ondernemers, met het verzoek of er een mogelijkheid bestond dat er alsnog een feestelijk tintje kon worden gegeven aan Bevrijdingsdag 2017.
Genoemde Ondernemers waren verbaasd over het feit dat er op 5 mei, naast de activiteiten in de Klinker, geen enkele activiteit wordt georganiseerd in Winschoten.

Aangezien het organiseren van dergelijke activiteiten niet tot de kerntaken van SPW behoort, was er een bestuursvergadering voor nodig om hierover een beslissing te nemen.

Unaniem waren de bestuursleden het eens, dat er op korte termijn actie moest worden ondernomen, om meer dan 70 jaar leven in Vrijheid op gepaste wijze te vieren. Dit mede omdat Winschoten de organisatie heeft toegewezen gekregen van ‘Vier5Mei’.

In overleg met de plaatselijke Horeca en een evenementenorganisator werd er alsnog een feestelijk programma uit de grond gestampt. Het programma zou zich afspelen op vijf podia in de Binnenstad van Winschoten.

Dinsdagavond werd bekend dat het festival niet door gaat. Dit is in een spoedoverleg besloten. Burgemeester Pieter Smit geeft geen vergunning af omdat het te kort dag is om de veiligheid van de bezoekers te garanderen.

Adverteerders

Met dank aan:

Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.