RADIO-BINGO op RTV GO! DOE ELKE ZONDAG MEE...

Alja wint Schierste Ploatje 2022

Alja wint Schierste Ploatje 2022 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 22 november 2022

De tweede editie van Schierste Ploatje zit erop. 15 weken lang gingen deelnemers de strijd met elkaar aan om op zoek te gaan naar het ‘schierste ploatje’ binnen één van de vijf opdrachten. Uiteindelijk was het Alja die de overwinning in het algemeen klassement naar zich toe trok. Daarmee won zij een weekend weg in Westerwolde en een eigen expositie die vanaf januari in de gemeente te bewonderen valt.

Expositie
Vanaf januari is de expositie met het werk van Alja te zien in het klooster in Ter Apel. Daarna zal de expositie doorreizen naar vesting Bourtange. Alle foto’s die Alja in de wedstrijd heeft gemaakt zullen daar te bewonderen zijn, met daarbij nog een aantal foto’s die ze vanuit haar eigen collectie heeft geselecteerd.

Westerwolde op haar mooist Tijdens de zeer diverse opdrachten was het telkens de bedoeling om Westerwolde op haar mooist te laten zien. Dit is zonder twijfel gelukt. Alle foto’s van alle deelnemers zijn terug te vinden op www.schiersteploatje.nl.

2023
In 2023 komt Schierste Ploatje terug! Dit keer vindt de fotowedstrijd plaats in Veenkoloniën. Wil je mee te doen? Je kan hiervoor alvast een e-mail sturen naar info@zogroningen.nl. Misschien word jij dan wel uitgekozen als één van de vaste deelnemers voor dit mooie avontuur!

Met dank aan:

Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.